Geplaatst op

Dry January 2

Deze week maken we in het kader van Dry Jan een visschotel met een heerlijke droge Chardonnay zonder houtopvoeding.

De basis is kabeljauwfilet. Per persoon 1 stuk. Zorg dat het op kamertemperatuur is als je begint. Draai deze in een rolletje met de rug naar binnen en wat zeekraal in het midden. Kruid het met wat viskruiden en leg ze mooi verdeeld in een ovenschaal. Steek tussen de rolletjes een halve schijfje citroen en leg wat rozemarijn op de vis. Om de vis leg je gegrilde paprika uit een potje en je maakt het af met cherrytomaatjes en stukjes appel over het gerecht verdeeld. Op de foto zie je hoe het er uitziet. Ca 25 minuten 190 graden in de oven. Serveer er een frisse salade bij en je kan naar wens Duchesses (aardappelkransjes) in een Airfryer bij maken.

Zoals gezegd drinken we er een droge Chardonnay bij, geen hout, lekker fris en en beetje vettig wat de vis natuurlijk ook is. Hier de aanbieding

Eet smakelijk 🙂